Tetamu istimewa yang tak di undang.

Pada satu hari seorang lelaki telah datang ke rumah jirannya yang berhampiran sambil mengetuk pintu.

Kemudian keluar seorang perempuan muda dan lelaki itu bertanya, “cik puan?… pandaikan cik puan bermain seks?”. Dengan perasan yang marah perempuan tersebut telah menutup pintu dengan kuat namun lelaki tersebut sekali lagi mengetuk pintu.

Lelaki tersebut tetap menanyakan soalan yang sama kepada perempuan tersebut. Oleh kerana terlalu marah, maka perempuan tersebut menjerit sekuat hatinya sambil mengusir jirannya yang tidak senonoh itu.

Apabila suami perempuan tersebut balik, maka diceritakanlah kepada suaminya tentang jirannya yang cuba berlaku tidak sopan terhadapnya. Suaminya berjanji akan menunggu lelaki “biadap” itu sekiranya dia datang lagi keesokan harinya.

Ternyata benar, pada keesokan harinya lelaki tersebut muncul lagi dan mengetuk pintu rumah perempuan tersebut dan bertanyakan soalan yang sama. ” Cik puan, pandaikah cik puan bermain seks?” tanya lelaki tersebut.

“Memang lah pandaiiiiiiiiiii………………..” jawab perempuan tersebut dengan berani sambil suaminya berdiri menyorok di belakang pintu dengan memegang senapang.

“Oh.. baguslah kalau Cik puan pandai, tolong puaskan suami Cik puan dan pesan kepada suami Cik puan supaya menjauhi dan jangan mengganggu isteri saya …”

Advertisements

Satu Respons

  1. gile punye lawak,kalo budak2 baca,habissssssssssssss

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: