Eizam berjanji untuk bertempur dengan Anwar di Permatang Pauh.

Bekas Ketua Angkatan Pemuda Parti Keadilan Rakyat Mohamad Eizam Mohd. Nor berjanji tanpa “bersumpah” akan menentang Penasihat Parti Keadilan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi kerusi Parliment Permatang Pauh, secara habis-habisan samaada beliau “layak” dicalunkan pada Pilihanraya Kecil Parliment itu nanti atau pun sebaliknya.

Jelas Eizam yang baru menandatangani kemasukan sebagai ahli UMNO, keputusan samaada beliau akan bertanding atau tidak, adalah bergantung kepada pucuk pimpinan parti UMNO negeri dan UMNO Permatang Pauh dan memperjelaskan lagi bahawa “sesiapa sahaja yang akan dicalunkan untuk bertanding di atas tiket barisan Nasional adalah tidak penting”. Beliau akan tetap berada di barisan hadapan sekali daripada barisan-barisan yang ada untuk “menegakkan kebenaran dan keadilan” jelasnya tanpa bersumpah.

Eizam sebelum ini pernah menawarkan diri untuk menentang Anwar dimana-mana Pilihanraya Kecil termasuk Perliment Permatang Pauh, iaitu kubu kuat Anwar Ibrahim. Beliau juga betegas mengatakan bahawa, Anwar Ibrahim merupakan seorang yang tidak bertanggungjawab dan kini cuba lari daripada “jenayah” yang telah dilakukannya. (jenayah?…. jenayah apa tu? … bunuh orang tak jenayah ka? jenayah dunia akhirat tu).

miester:

dah la tu Eizam, hang dulu pun dua kali lima jugak…. cakap tak serupa bikin, sumpah sini sumpah sana.. habuk pon tadak… hang nak jadik pemimpin ka Eizam, nanti hang kena sumpah dengan semua rakyat.

Advertisements

Satu Respons

  1. biarlah ezam tu dengan labunya ok
    apa barang…….????????????.dia tu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: