Saiful dakwa di liwat oleh DSAI… mari sama-sama kita fikirkan

Lapuran polis yang telah di buat oleh Mohd. Saiful Bukhari Azlan pada 28hb.June,2008@5:45pm.

“Saya Mohd Saiful Bukhari b Azlan ingin melaporkan bahawa saya telah diliwat oleh majikan saya. Perkara ini berlaku tanpa kerelaan saya. kejadian terakhir berlaku 26/6/08 di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara, Jln Setia Kasih, KL. Oleh itu, tujuan laporan ini dibuat untuk mendapat pembelaan dan keadilan keatas diri saya. Saya juga berasa bimbang dengan keselamatan diri dan keluarga saya jika perkara ini tersebar luas di khalayak ramai. Majikan saya Dato Seri Anwar Ibrahim – Ketua Umum PKR.”

Menurut lapuran polis yang telah di buat oleh Saiful mengadu bahawa beliau telah diliwati atau sama masudnya bahawa “lubang kunyit” beliau telah dicerobohi oleh Datuk Sri Anwar Ibrahim yang mana selepas ini saya nyatakan sebagai DSAI. Kesahihan dakwaan Saiful masih didalam kesamaran dan sekadang renungan, marilah kita selidik dan fikirkan sejenak akan fakta-fakta dan logik dakwaan Saiful terhadap DSAI.

a. Usia.

Saiful berusia 23 tahun, berbadan tegap dan sememangnya di dalam usia yang sebegini beliau mempunyai tenaga yang semangnya berbeza di bandingkan dengan DSAI yang berusia 60++ tahun. Bagaimanakah proses “penonggengan” secara paksa yang di lakukan oleh kuderat lelaki berusia 60++ tahun terhadap lelaki yang berusia 23 tahun? Saya percaya, tanpa bantuan atau tanpa kerelaan adalah mustahil DSAI dapat menewaskan Saiful apatah lagi meliwat Saiful bukannya sekali malah berkali-kali.

Jika benar ada bantuan dari pihak lain, adakah Saiful di liwat secara “gang bang”?

b. Kerelaan

Jika tiada kerelaan tentu ada kesan pergelutan. Dengan usia dan kuderat Saiful yang muda adalah bukan mudah untuk menewaskan beliau tetapi tidak mustahil untuk menewaskannya dan cara yang kasar. Bila saya maksudkan dengan cara yang kasar ialah, berlakunya pergelutan yang DASYAT (seperti ayat Najib Mongolia), paksaan secara kekerasan untuk melemahkan lawannya. Maksud saya, dengan melemahkan lawannya ialah DSAI menggunakan kekerasan, samaada denga cara memukul, mencederakan, memulas atau apa jua tindak laku yang mana boleh membawa kelemahan kepada Saiful yang mana membolehkan DSAI membuka seluar Saiful dan mencerobohi “lubang kunyit” beliau.

Sejauh mana atau setinggi mana kekuatan DSAI jika di bandingkan dengan Saiful?

c. Kekerapan

Seperti dakwaan Saiful bahawa DSAI telah meliwat beliau berkali-kali dan baru kini beliau membuat lapuan polis. Jika tiada kerelaan, mengapa baru kini lapuran polis di buat? Jika benar ianya berlaku kenapa lapuran polis tidak di buat pada pertama kali beliau di liwat?

Adakah lapuran polis ini di buat setelah beliau datang ke rumah Najib untuk “memohon biasiswa”?

dan untuk tidak memenigkan kepala kita memikirkan secara mendalam dan untuk sekadar renungan marilah kita sama-sama memikirkan tentang;

d. Kudrat

Promosi yang dilakukan oleh Saiful secara tidak langsung, akan kudrat atau kekuatan tenaga DSAI yang mampu menewaskan beliau sehinggakan DSAi dapat menikmati “lubang kunyit” di celahan peha Saiful tidak mendapat kredit daripada masyarakat masa kini. Kalau nak kelentong pun carilah isu semasa lain yang lebih hangat.

Ini bukan cerita katun, soal maruah adalah di anggap berat dan jangan libatkan masyarakat di atas tuduhan yang membawa pembinasaan. Kalau kereta atau harta kita di curi, kita boleh lengah-lengahkan, kita boleh lekeh-lekehkan, tetapi ini soal maruah dan ianya perlulan di selesaikan dengan segera.

Tindakan DSAI membuat lapuran dengan segera merupakan satu langkah yang bijak kerana ianya melibatkan soal MARUAH, hanya mereka yang TIDAK mempunyai MARUAH DIRI DAN AGAMA sahaja yang merasakan tindakan DSAI membuat lapuran JAWI ADALAH TERLALU AWAL, walaupun mereka itu bekerja di jabatan agama.

Kita boleh trlepas di dumia, namun di akhirat sana, tiada siapa yang akan terlepas. Jadi marilah kira sama-sama fikirkan sejenak supaya kita tidak tergolong didalam golongan orang-orang yang akan di hadapkan di mahkamah ilahi nanti semata-mata hanya untuk kepentingan seseorang individu di duna ini.

Ingat tu….. fitnah itu lebih berat daripada membunuh… !!!!!

Advertisements

4 Respons

 1. Ingat dosa weh semua kita…..

  Hidup didunia bolehlah tipu-tipu……. mati nanti kubur tak terima weh…

  Fitnah akan dibalas didunia lagi…. akhir sudah pasti…

  Taubat semua wehhhh

 2. saipul kalau tak bangang, tongong ler tuh! ntah batang penyapu mana di rodok lobang kunyit dia tu, lepas tu tuduh anwar pulak.

  err… batang cangkul aku ada. kalau dia nak aku boleh supply!

 3. kdg2 terfikir gak org yang usia dia punya la muda dari datuk anuar boleh kna liwat.. kalo logik mmg x patut.. mcm ada pihak luar je yg try utk mnjatuhkn dtk anuar.. tp hanya tuhan je yang tahu.. apa sebenarnya berlaku.. bagi yang bersalah bertaubatlah.. sesungguhnya tuhan itu maha mengetahui……….

 4. Dari sudut pandangan saya. Secara logiknya memang la kekutan fizikal saiful melebihi DSAI. Tapi kalau kita fikirkan kekuatan dari segi kuasa yang ada pada DSAI. Beliau ada pengaruh yang besar. Siapa yang nak percaya dekat saiful kalau die buat laporan terus. Dia kena ada bukti kukuh. Dia tunggu masa yg sesuai untuk buat laporan tu. Kalau saiful kena liwat dgn orang yang menjadi idolanya mesti dia berada dalam keadaan yang trauma. Tergamam dengan tindakan majikan beliau. Mesti dia kena tunggu dan berfikir. Beliau takut kalau dia main buat laporan tergesa tanpa sebarang bukti laporan tu akan menjadi laporan sia-sia. Saiful sanggup bersumpah. saya percaya kalau sumpah saiful palsu sudah pasti Allah akan menurunkan laknatNya kepada saiful. fikir-fikirkanlah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: