Waheeda Wassini… dan…

majlis pelancaran album “Melodi” Waheeda…

 wahida-b.jpgwahida-a.jpg

 miester: dengar khabar Waheeda nak “migrate” ke Dubai, erk……. tak jadik ker, kalo jadik yang wasitu tu depa kata cam pompuan “Moroco” jer arr….. macat-macat..

6 Respons

  1. waheeda…..adik sokong akak!!!akak cantik!!

  2. cantik mekap je wat per…

  3. muka cantik perangai buruk tak guna jugak!!!tapi bagi aku bini die 10x cantik dari ko…

    kalau dah rampas laki orang tu sedar2 la diri awak kt level mane……

    dah la laki die ko kebas, rumahtangga die plak ko nak runtuh kan……

    dasar perempuan murah!!!

  4. sedar la sikit bila kita ada business dgn suami org. Jaga tatasusila seorg anak dara bukan sambil myelam minum air..hak org jgnlah dok kacau. ada batas2 sbg org islam. tgk n pandang mata anak2 dia. kita pun pernah jadi anak..sedih la tgk nasib dia org..

  5. papepon waheeda tetap terbaik..luv you la waheeda…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: