Tun Mahathir sambut hari jadi dengan Siti….

Tun Mahathir baru-baru ini telah menyambut hari ulang tahunnya bersama,

tun-m-2a.jpg

Selamat ulang tahun Tun Mahatin & Tun Siti Hasmah, semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki dan di berkati hidup dunia akhirat.

tun-m3a.jpg

Ucapan selamat hari jadi/ulang tahun untuk Tun Mahathir dan Tun Siti Hasmah dari masyarakat Malaysia yang berada di Muscat, Sultanate Of Oman.

 

miester:- terperanjat gak bila orang-orang pendalaman kat timur tengah nie semua kenal Mahathir…. bila miester kata dari Malaysia…. “oooooo…. mahathir Mohammed?”… tanya mereka.

3 Respons

  1. char kue teow…..

  2. wahai ***** di oman syok ar balik msia aku dah makan macam2 dah la sini asik ujan memang syok takpela nanti ko balik ko bedal la ape2 ko nak taking caring

  3. naik motor uci….. erk.. sakit pinggang, dah tua arr…. tak leh bawak start jer la nampaknya…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: