Fauziah Latiff bercerai lagi……..

fauziah-letih-3.jpg

Penyanyi popular Malaysia, fauziah Latiff secara resminya telah menjadi janda buat kali keduanya lebih kurang tiga bulan tangga lebih kurang sepuluh tahun lamanya, dan melalui sumber-sumber yang di terima tempoh eddahnya telah pun berakhir pada 27 Julai yang lalu.

fauziah-letih-1.jpg

 Namun begitu, penyanyi polupar ini tidak memberikan maklumat terperinci tentang tarikh penceraian mereka dan cuma menjelaskan bahawa jalan penyelesaian telahpun menemui jalan buntu yang mana gagal untuk menyelamatkan perkahwinan mereka berdua. Pasangan intim ini, telah melangsungkan perkahwinan mereka di London pada tanggal 19 Jun, 1997 dan telah di kurniakan dua putera cahaya mata iaitu Jeffry Joaquim Indot 8 dan Jeremy Jay Indot 6.

fauziah-letih-2.jpg

 Sebelum ini fauziah Latiff yang senang di panggil “Jee”, pernah berkahwin dengan Syed Budriz Putra Syed Amir Zainal Abidin jamalullail pada tahun 1992, namun perkahwinan mereka menemui jalan buntu dan bercerai selepas tiga tahun tanpa sebarang cahaya mata.

Jee enggan mengulas panjang tentang pergolakan rumah tangga beliau dengan Johan yang mana menjadi punca penceraian mereka, namun yang jelas Jee menyatakan bahawa walaupun mereka telah membawa haluan masing-masing namun perhubungannya dengan Johan tetap baik demi masa depan anak-anak mereka.

 

miester :- ha’aa …. demi anak-anak….

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: